Καλώς ήρθατε στο ClickGR

Αποδοτική Προβολή στο Internet!

Διαφημίστε με banners την επιχείρησή σας με λίγα χρήματα, εύκολα, αποδοτικά.

 

Πληκτρολογήστε το e-mail σας ή το Α.Φ.Μ. σας. Αν είστε πελάτης, θα σας στείλουμε ένα e-mail επιβεβαίωσης στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει στη βάση δεδομένων του ClickGR. Σε αυτό θα υπάρχει ένας δεσμός / link τον οποίο πρέπει να επισκεφτείτε για να επιβεβαιώσουμε ότι ΕΣΕΙΣ είστε αυτός που έκανε το αίτημα. Μόλις κάνετε κλικ στο δεσμό / link, θα επισκεφτείτε αυτόματα το clickGR.gr και θα αρχικοποιηθεί (RESET) ο κωδικός ασφαλείας σας και θα σας στείλουμε ένα νέο στο e-mail που έχετε δηλώσει στη βάση δεδομένων του ClickGR.

 

Αποστολή επιβεβαίωσης

e-mail/Α.Φ.Μ.:
Πληκτρολογήστε τα 4 γράμματα που βλέπετε κάτω αριστερά στο γαλάζιο πλαίσιο κάτω δεξιά.

 
 

Ξέχασα τον κωδικό! Τι κάνω τώρα;

Είστε σίγουροι ότι ξεχάσατε τον κωδικό ασφαλείας; Σε ορισμένους υπολογιστές Windows η γλώσσα αλλάζει αυτόματα από πρόγραμμα σε πρόγραμμα. Κάντε κλικ στο πεδίο του κωδικού ασφαλείας και μετά ελέγξτε τη γλώσσα γραφής. Πολλές φορές τα windows την αλλάζουν ...με το έτσι θέλω.

Κωδικούς από τηλεφώνου δεν αλλάζουμε για λόγους ασφαλείας. Δεν γίνονται εξαιρέσεις.

Μην μας ζητάτε τον κωδικό σας. Ο κωδικός κρυπτογραφείται με τέτοιο τρόπο (μονοσήμαντα) που ούτε εμείς μπορούμε να τον γνωρίζουμε.

 

Αν ξεχάσατε τον κωδικό σας πρέπει να κάνετε τα εξής βήματα:

Πληκτρολογήστε το e-mail σας ή το Α.Φ.Μ. σας στο κίτρινο πεδίο επάνω δεξιά.

Αν είστε πελάτης μας τότε θα σας αποσταλεί αυτόματα από το πρόγραμμα ένα e-mail επιβεβαίωσης στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει στη βάση δεδομένων του ClickGR.

Σε αυτό θα υπάρχει ένας δεσμός/link τον οποίο πρέπει να επισκεφτείτε για να επιβεβαιώσουμε ότι ΕΣΕΙΣ είστε αυτός που έκανε το αίτημα.

Με το που θα κάνετε κλικ θα επισκεφτείτε αυτόματα το ClickGR.gr, θα αρχικοποιηθεί (RESET) ο κωδικός ασφαλείας σας και θα σας στείλουμε ένα νέο κωδικό στο e-mail που έχετε δηλώσει στη βάση δεδομένων του ClickGR.

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail ή να μας πάρετε τηλέφωνο για να μας συμβουλευτείτε, αν πιστεύετε πως κάτι δεν κάνετε καλά.

-

© 2009 - 2021 ClickGR

 
visa amex mastercard discover paypal

Το site και όλος ο προγραμματισμός έγινε από την Xpert.gr Software www.xpert.gr