Αποκτήστε πελάτες - αυξήστε τις πωλήσεις σας με στοχευμένες διαφημίσεις που αποδίδουν. Διαφημίστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε συγκεκριμένο target group!


Πολιτική Απορρήτου

Η παρούσα δήλωση αφορά στα προϊόντα, στις υπηρεσίες και στις ιστοσελίδες της ClickGR σε παγκόσμιο επίπεδο (συνολικά, «υπηρεσίες» της ClickGR) και στα προσωπικά στοιχεία και άλλα δεδομένα που διαχειριζόμαστε αλλά, σε αντίθεση με τις άλλες παρόμοιες υπηρεσίες, εμείς ΔΕΝ ΤΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ.

  • Το ClickGR ΔΕΝ συλλέγει τα προσωπικά σας στοιχεία όταν εγγράφεστε σε κάποια υπηρεσία ClickGR ή όταν παρέχετε οικειοθελώς αυτά τα στοιχεία κατά οιονδήποτε τρόπο. Κρατά μόνο όσα είναι υποχρεωμένη διά νόμου να κρατά: για λογιστικούς σκοπούς και για την μεταξύ μας επικοινωνία. Σε αντίθεση με τους άλλους δεν υπάρχει περίπτωση να συνδυάσουμε τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγονται από εσάς με πληροφορίες από άλλες υπηρεσίες ClickGR ή τρίτους πόσο μάλλον βάζοντας ως δικαιολογία τη βελτιστοποίηση εμπειρίας χρήστη ή την προσαρμογή του περιεχομένου στις ανάγκες σας.
  • Το ClickGR ΔΕΝ χρησιμοποιεί συστήματα καταγραφής των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων των πελατών του ή άλλες κρυφές τεχνολογίες.
  • Οι διακομιστές (server) του ClickGR καταγράφουν αυτόματα συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως η διεύθυνση IP και η ημερομηνία και ώρα της τελευταίας και μόνον επίσκεψής σας στο ClickGR για λόγους ασφαλείας και δικής σας ενημέρωσης. Τα στοιχεία εμφανίζονται σε εσάς (και μόνο σε εσάς) έτσι ώστε κατά την είσοδό σας να ελέγχετε αν η προηγούμενη είσοδος είχε γίνει πράγματι από εσάς. Η ClickGR δεν χρησιμοποιεί καθόλου αυτά τα στοιχεία.

Χρήσεις

  • Τα όποια προσωπικά στοιχεία υπάρχουν (Α.Φ.Μ. κ.λπ.) θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την παροχή των αιτούμενων υπηρεσιών και από το λογιστήριο για να εκδοθούν τα νόμιμα φορολογικά παραστατικά όπως απαιτεί ο νόμος.
  • Τα προσωπικά σας στοιχεία δεν πρόκειται σε καμία απολύτως περίπτωση να δοθούν σε τρίτους (παρ' εκτός αν υπάρξει εισαγγελική εντολή ή το απαιτεί κάποιος φορολογικός έλεγχος - δηλαδή μόνο αν το απαιτεί ο νόμος).
  • Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό τα προσωπικά σας στοιχεία ΔΕΝ πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για "έρευνα" και "ανάλυση".
  • Δεσμευόμαστε ότι ΔΕΝ πρόκειται επ ουδενί να μοιραστούμε είτε προσωπικά είτε μη προσωπικά στοιχεία με τρίτους εκτός της επιχείρησής μας πέραν των φορολογικών στοιχείων φυσικά που τα ζητάει ούτως ή άλλως η Εφορία.

 

Η γνώμη σας μας ενδιαφέρει. Αυτή η απάντηση ήταν ικανοποιητική για την απορία σας;

NAI ΑΡΚΕΤΑ ΛΙΓΟ ΟΧΙ


Που θα διαφημιστώ;

Τι είδους διαφημίσεις επιτρέπονται;

Πώς θα προβληθούν τα προϊόντα/υπηρεσίες μου;

Πώς πληρώνω;

Γιατί ο ΦΠΑ είναι ίδιος για όλους;

Τι εγγύηση μου δίνετε;

Πώς ανεβάζω ένα banner;

Όροι συμμετοχής

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Πολιτική απορρήτου - Όροι και προϋποθέσεις

© 2009 - 2020 ClickGR