Αποκτήστε πελάτες - αυξήστε τις πωλήσεις σας με στοχευμένες διαφημίσεις που αποδίδουν. Διαφημίστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε συγκεκριμένο target group!


Γιατί έχετε πληροφορίες σχετικά με το πότε μπήκα στο σύστημα τελευταία φορά;

Ο μόνος λόγος είναι για να ελέγχει ο πελάτης (δηλαδή εσείς οι ίδιοι) πότε μπήκε κάποιος τελευταία φορά στο σύστημα (πριν από την τρέχουσα εννοείται) με το λογαριασμό σας. Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό εμείς ΔΕΝ καταγράφουμε τις κινήσεις σας. Η εγγραφή στη βάση δεδομένων μόνο της τελευταίας φοράς που μπήκε κάποιος στο σύστημα γίνεται για την αύξηση του επίπεδου ασφαλείας και σε επίπεδο χρήστη (εκτός από το επίπεδο  server). H ClickGR σας διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει καταγραφή του κάθε πότε μπαίνετε, τι ώρες, τι μέρες κ.λπ.

Τι πρέπει να κάνω αν διαπιστώσω ότι κάποιος/α μπήκε πριν από μένα και ξέρω σίγουρα πώς δεν ήμουν εγώ αυτός/αυτή;

Αν παρατηρήσετε ότι η ώρα και η ημέρα της τελευταίας εισόδου είναι "περίεργη" τότε ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ είναι να αλλάξετε τον κωδικό ασφαλείας κάνοντας κλικ στην ενότητα Ο λογαριασμός μου.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το password - κωδικός ασφαλείας πρέπει να είναι κάτι δύσκολο.

Το 12345678 για κωδικός ασφαλείας είναι κακή ιδέα. Το ίδιο και το e-mail σας, το μικρό σας όνομα, η ημερομηνία γεννήσεώς σας ή του παιδιού σας. Είναι τα πρώτα που δοκιμάζει ένας χάκερ.

Έξυπνοι και δύσκολοι κωδικοί ασφαλείας είναι αυτοί που έχουν γράμματα, αριθμούς και περίεργους χαρακτήρες μαζί. Ξέρουμε, είναι δύσκολο να τους θυμόσαστε, όχι όμως αν τους συμπεριφερθείτε σα να είναι γράμματα! Δείτε μερικά παραδείγματα:

k@1hm3r@ (θυμίζει τη λέξη καλημέρα)

0ron1@$t1k@ (θυμίζει τη λέξη θρονιάστηκα)

6xroni$mo$ (θυμίζει τη λέξη εκσυγχρονισμός)

Εύκολα να τα θυμηθείς, δύσκολα να τα μαντέψει ένας χάκερ. ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην πάτε και βάλετε κάποιο από αυτά τα 3 παραδείγματα που σας δείξαμε. Το κείμενο αυτό το διαβάζουν και οι χάκερς. Σε επίπεδο server ο κωδικός ασφαλείας κωδικοποιείται με πανίσχυρο κλειδί και μονοσήμαντα. Δηλαδή, ούτε εμείς δεν μπορούμε να τον διαβάσουμε. Γι αυτό άλλωστε, αν κάποτε ξεχάσετε το password εμείς δεν μπορούμε να σας το θυμίσουμε. Μπορούμε μόνο να εκδώσουμε νέο.

Το δεύτερο που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε τις διαφημίσεις σας μήπως και δεν είναι απλά ότι δεν θυμάστε πότε είχατε μπει τελευταία φορά και μήπως είναι πράγματι κάποιος χάκερ που άλλαξε τις διαφημίσεις σας. Αν ναι, διορθώστε τις.

Μην ξεχνάτε: εμείς είμαστε υπεύθυνοι για την ασφάλεια του server. Για την επιλογή του password είστε υπεύθυνοι εσείς. Το password είναι σαν το κλειδί του σπιτιού σας. Αν το δώσετε σε κάποιον, μην απορείτε αν το χρησιμοποίησε. Αν το κλειδί δεν είναι κλειδί αλλά σύρτης, μην απορείτε αν κάποιος απλά τον έσυρε και άνοιξε την πόρτα.

 

 

Η γνώμη σας μας ενδιαφέρει. Αυτή η απάντηση ήταν ικανοποιητική για την απορία σας;

NAI ΑΡΚΕΤΑ ΛΙΓΟ ΟΧΙ


Που θα διαφημιστώ;

Τι είδους διαφημίσεις επιτρέπονται;

Πώς θα προβληθούν τα προϊόντα/υπηρεσίες μου;

Πώς πληρώνω;

Γιατί ο ΦΠΑ είναι ίδιος για όλους;

Τι εγγύηση μου δίνετε;

Πώς ανεβάζω ένα banner;

Όροι συμμετοχής

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Πολιτική απορρήτου - Όροι και προϋποθέσεις

© 2009 - 2018 ClickGR